Macafici Self Defense

Lees meer over Macafici Self Defense & Weerbaarheid en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem dat is ontwikkeld in Israël. Hier werd het systeem ontwikkeld voor de Israeli Defense Force (IDF), het Israëlische leger. Inmiddels is Krav Maga ook voor burgers toegankelijk. Krav Maga kent geen regels, binnen de kantlijn van de wet is immers alles toegestaan als u zichzelf moet verdedigen.
Krav Maga kent geen wedstrijdcompetitie. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. De technieken zijn voor iedereen uitvoerbaar en toepasbaar.  De technieken zijn gebaseerd op natuurlijke reacties en hierdoor makkelijk en snel aan te leren.  Krav Maga is een praktische en moderne vorm van zelfverdediging.

Macafici Self Defense & Weerbaarheid is aangesloten bij de grootste Krav Maga organisatie ter wereld, Krav Maga Global.

Wat kunnen wij u bieden?

Zelfverdediging

Macafici Self Defense & Weerbaarheid biedt u veelzijdige zelfverdedigingslessen. Krav Maga kent talloze oplossingen tegen vrijwel iedere aanval. De lessen worden op niveau aangeboden door professionele instructeurs. Ongeacht leeftijd of geslacht leren wij u zichzelf en uw naasten te verdedigen. Hierbij wordt u bewust gemaakt van uw fysieke en verbale mogelijkheden. Daarbij wordt het gebruik van alledaagse voorwerpen niet geschuwd.

Weerbaarheid

Macafici Self Defense & Weerbaarheid biedt u weerbaarheidstraining. In deze weerbaarheidstrainingen staat het vergroten van uw zelfvertrouwen centraal. De deelnemers leren gebruik te maken van fysieke, verbale en mentale technieken om voor zichzelf op te komen.
Tijdens deze trainingen wordt u bewust gemaakt van uw eigen houding en hoe u zich zelfverzekerder kunt opstellen.

Conditietraining

Macafici Self Defense & Weerbaarheid biedt u conditietraining. In onze lessen wordt er veel aandacht besteed aan uithoudingsvermogen en kracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van conditionele oefeningen en spelvormen. De trainingen zijn zo ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd.

Krav Maga, van jong tot oud

Kinderen (6 - 10 jaar)

Vanaf 6 jaar is uw kind bij ons welkom om zichzelf spelenderwijs te leren verdedigen. In de lessen wordt aan de hand van spelletjes gewerkt aan de weerbaarheid van uw kind. Tevens gaan wij spelenderwijs aan de slag met behendigheid en motoriek. Na een aantal lessen zal uw kind op het schoolplein van zich af kunnen bijten.

Tieners (11 - 17 jaar)

Tijdens de zelfverdedigingslessen voor de tieners gaan we in op onderwerpen als pesten en wat te doen als ze lastig worden gevallen. De technieken die we aanleren zijn gebaseerd op eenvoudige bewegingen en instinctieve reacties. Dat zijn de reacties die je van nature al hebt. De technieken zijn zodanig ontwikkeld dat je ze snel aan kan leren.

Volwassenen (18 of ouder)

De lessen voor de volwassenen worden op niveau gegeven. Volwassenen kunnen na een aantal maanden examen doen en zo doorgroeien naar een volgend niveau. Iedereen kan met onze lessen meedoen, ongeacht leeftijd, conditie of ervaring!

Onze Instructeurs

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Word Lid!